Doç. Dr. Ebru ZülfikaroğluKadın Hastalıkları, Doğum, Vajinismus ve Genital EstetikMENÜ
Lazerle Vajina Gençleştirme
Lazerle Vajina Gençleştirme

Vajinal Gençleştirmede Lazer Kullanımı

Lazer ile kontrollü ısı hasarı yaratılarak, cilt altı kollajen dokusu uyarılır ve böylece dokunun bağ yapısının kuvvetlendirilmesi sağlanır. Bu etkisiyle beraber vajinal yeniden yapılandırma, gençleşme süreci başlıyor.

Lazerle İle Vajina Gençleştirme

Vajinal lazer ile kollajen dokunun artmasıyla, vajina da ki cilt altı kollajeni kalınlaşır ve daralma oluşur.

Vajinal lazeri, doğumlara bağlı vajinal genişleme ve vajinadan hava kaçırma, birliktelik sırasında hissizlik yaşayanlar için vajinayı sıkılaştırmak ve gençleştirmek için kullanıyoruz.

Vajinal Lazer Kullanım Alanları

  • Menopoz döneminde gelişen östrojen eksikliğine bağlı vajinal kuruluğun tedavisinde dokunun elastikiyetini artırıp, nemlenmesini sağlar.
  • Vulva yani dış genital bölgedeki koyulukların tedavisinde çok sık uyguluyoruz.
  • Genital bölgenin yaşla veya kilo vermeyle ilgili kırışık ve buruşuk görüntüsünden rahatsız olanlar için sıkılaşma ve gençleşme etkisi için lazerden çok fayda görüyoruz.
  • İlerlemiş tedaviye cevap vermeyen kronikleşmiş inatçı vajinal enfeksiyonların tedavisinde de lazer uyguluyoruz.
  • Cinsel isteksizlik, cinsel haz alamama, orgazm olamama şikayetleri ile gelen hastalarımızda kombine tedavilerin içinde lazer uygulayarak hücresel gençleştirmeden fayda görüyoruz.

Aynı zamanda kollajen dokudaki bu artış, mesane boynu ve idrar çıkış bölgesine de uygulandığında, doku gevşemesine bağlı mesane boynu sarkmaları tedavi edildiğinden, bu bölge kas ve bağ dokusunun tonusunu artırarak da idrar kaçırma sorunu da çözüme kavuşuyor.

Lazerle Vajina Gençleştirme Nasıl Yapılır?

Lazerle vajina gençleştirme, genellikle 3 seans halinde 4-6 hafta aralıklarla lazer uygulamarı yapıyoruz. Ağrı sızı olmadan, anestezi uygulamadan, hastaneye yatmadan sadece 15-20 dk süren konforlu işlemlerdir.

SİZDEN GELENLER
TÜM YORUMLAR
RANDEVU TALEBİ
En az 70 karakter.
Doç. Dr. Ebru ZülfikaroğluDoç. Dr. Ebru ZülfikaroğluKadın Hastalıkları, Doğum, Vajinismus ve Genital Estetik
0312 466 6605